Home > Please Help > Please Help 680i First Boot

Please Help 680i First Boot

My old card isn't even pciexpress its an agp. Board was on, all lights on, fans on but I couldn't power down. If i burn it up again, its getting rma'd and sold for a p35 board.Click to expand... Quite a lengthy guide and i really appreciate your effort.On some other forum i came to know that DSDT can fix the GH22S50 writing issue and after reading the DSDT guide Source

it had still had an error however... Will assemble now and see about flashing bios and setting ram speed to see if it will recognize my AMP X 800Mhz RAM will update as I learn more thanks for Are you 100% sure your power supply is working? No keyboard, no screen. http://newwikipost.org/topic/hDOWIw9KnbdtGvuP8REmPD40Y7HmLqVK/Please-Help-680i-first-boot.html

That fits with your assesment. Back to top #5 verdant Posted 03 January 2011 - 01:56 AM verdant InsanelyMac V.I.P. aqw955Dec 14, 2007, 3:32 PM I have the same problem as you. any advice is appreciated.

I see that the thread is old. and i do appreciate you guys giving all the input..i have tried the RAM and everything.. Back to top #2 iFIRE Posted 02 January 2011 - 01:59 PM iFIRE InsanelyMacaholic Banned 3,807 posts Gender:Male Location:Bcn-Spain So here is my system spec OS: Microsoft Windows 7 Ultimate , and irritating beep.

i have no idea what is wrong..all i can do is unplug everything and re-plug everything back.. my raid is intact!!! If the cpu is a older that a core 2 duo it's not going to post and give no video according to a XFX support tech. http://www.tomshardware.com/forum/246303-30-nforce-680i-posts-display-bootup i dont know what happend..

veedubfreak, Dec 31, 2007 veedubfreak, Dec 31, 2007 #10 Dec 31, 2007 #11 silent-circuit [H]ardForum Junkie Messages: 15,944 Joined: Sep 18, 2005 Pull off the heatpipes first thing and replace the You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. If thats not the issue it has to be my RAM? Other BIOS' may be different.Breadboard - that will help isolate any kind of case problem you might have.http://www.tomshardware.com/forum/262730-31-breadboardingBreadboard with just motherboard, CPU & HSF, case speaker, and PSU.

officermartinez, Dec 31, 2007 officermartinez, Dec 31, 2007 #13 Jan 2, 2008 #14 badteddy [H]Lite Messages: 85 Joined: Aug 25, 2004 ok guys.. If anyone has any advice on this please let me know. Help me! Back to top #14 verdant Posted 04 January 2011 - 02:35 PM verdant InsanelyMac V.I.P.

You should buy a Core 2 Duo... but It booted and loaded, yea!!!! im guessing its a windows vista problem..? came with the XFX nForce 680i LT Sli Motherboard, 500wat power supply, dual core pentium D 3.0ghz processor, 2 x 1gb cheap Corsair DDR2 6400's and a case.

PLEASE HELP SOON!.. my only next problem is my front audio does not work... will it work 100% because i dont want to dump this drive.Thanks.That I do not know since not all SATA/IDE bridges are the same.......not all may support ATAPI Optical Storage devices have a peek here All Rights Reserved Tom's Hardware Guide ™ Ad choices PC Perspective Home Reviews News Forums Podcast HW Leaderboard SSD Decoder Graphics Cards Motherboards Cases/Cooling Processors Chipsets Memory Displays Systems Storage Mobile

Dec 8, 2007 #1 badteddy [H]Lite Messages: 85 Joined: Aug 25, 2004 hey guys, i need some advice: im puttin together this machine as i always do with every machine. It should find most of the problems.If not, continue.I have tested the following beeps patterns on Gigabyte, eVGA, and ECS motherboards. Using a little imagination and a little fabricating, I have (2) 90cfm fans pointing at my PWM and ram area.

Oh4Sh0, Jan 2, 2008 Oh4Sh0, Jan 2, 2008 #15 Jan 3, 2008 #16 badteddy [H]Lite Messages: 85 Joined: Aug 25, 2004 tried to check the motherboard and the pins..

Back to top #7 verdant Posted 03 January 2011 - 02:33 AM verdant InsanelyMac V.I.P. As you said i think it does not have Jmicron.So what shall i do purchase IDE burner or external USB converter.I have attached the screenshot of the DPCI manager.Thanks. Please let me know what are all the kext involved in these.I need DVD and sleep to work as my boot takes long time. kurennJun 11, 2008, 10:04 AM Thanks, but now I have another problem, I make it work but because of many turning on's my BIOS was corrupted, now I have to find

after reading so many "DOA's" on several websites i just happen to get mine alive.. Or even take a pic of the inside of ur rig n posting it? It has since been fixed with bios updated P23. Check This Out if you are running dual graphics cards, each one taking probably 350 watts to run each, then you would probably need more power.

The data is outside the case now! I am at a loss, now I am not sure I had a bad board when i sent back the first BFG. in my nForce Retail Snow Leopard Install Guide........... All the fans are functional; the harddrive is moving etc.

surely I dont have two back to back boards with an unknown error, something on my end is wrong, only thing I havent swaped out is the PS.. Thank goodness for lifetime warranties. BUT I read elsewhere that it is finiky on this board, and once I can get to the bios, I can set my specs on my new ram, and it should I have a EVGA nForce 680i LT SLI mother board and I am looking for a basic graphic card (no gaming) just word processing etc.

Many thanks for taking time to reply. i just felt so frustrated i pressed on the numblock key and the keyboard lit up and the screen came up.. If so, leave the VDIMM (ram voltage) alone. what does all that mean?

I get it all set up and press the power button, and nothing happens. I shut down my system and installed my second ram stick and rebooted again and everything is working great.Hope others that are stuck can get theirs working. They hadnt seen it either. sucks about the RAM, but it's only a few weeks old, will RMA that stuff if I can My Game Rig (13 items) CPUMotherboardGraphicsRAME6400 Conroe @ 3.0 GhzBFG

Just hope yours isn't one of them! I'm hoping maybe i'll get one of the good boards next time.